Was wir tun

WAS WIR TUN

Nutzung einer einzigartiger Marktposition zur Schaffung langfristiger Wert

Wij zijn een handelsonderneming in energie en zachte grondstoffen die betrokken is bij de fysieke handel en logistiek van deze grondstoffen. We identificeren unieke en winstgevende marktkansen die zowel onze klanten als belanghebbenden in de lijn van winstgevendheid en waarde op lange termijn plaatsen.

Natuurlijk gas

De vraag naar natuurlijk is door de jaren heen exponentieel gegroeid. Deze groei wordt gevoed doordat aardgas de schoonste fossiele brandstof is die ook zuinig, gemakkelijk en veel veiliger is dan andere vormen van brandstof.

Zachte en agrarische grondstoffen

 De groeiende wereldbevolking heeft constant basisvoedsel nodig, en spelers in de industrie kunnen futures-contracten gebruiken om prijzen vast te leggen terwijl ze voorraden beheren. Futurescontracten kunnen bij een downtick worden kortgesloten, waardoor marktdeelnemers meer flexibiliteit krijgen.

Als vooraanstaande wereldwijde handelaar hebben ons robuuste handelsmodel en onze uitgebreide ervaring ons in staat gesteld om onze activiteiten voor de wereldwijde distributie van aardgas, LPG en zachte grondstoffen snel uit te breiden. Door een flexibele strategie te implementeren en door zorgvuldige risicobeoordeling, zijn we in staat marktonevenwichtigheden te identificeren en zo kosteneffectieve mogelijkheden binnen de industrie te ontsluiten.

Terwijl we de lat steeds hoger leggen bij Arena Middle East General Trading LLC, heeft onze toewijding aan premium kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid ertoe geleid dat we verschillende lucratieve contracten hebben getekend en we staan klaar om binnenkort het aantal beveiligde contracten te vergroten en ons klantenbestand te diversifiëren .

Onze marktkennis, grote verzendportfolio en toegang tot een scala aan logistieke en opslagmogelijkheden zorgen ervoor dat we voorop blijven lopen in de branche. We blijven onze inspanningen leiden om strategische partnerschappen met gerenommeerde energiehandelaren uit te breiden om de winstgevendheid te verbeteren en stabiele leveringen te behouden.